5 въпроса за парфюмите, на които винаги сте искали да получите отговор

winter trends

За много хора парфюмите не са нищо повече от едни чудесни ухания, без които не могат. И това е всичко. Ето защо Дом Де Вета, създател на Shay & Blue, отговаря на някои често задавани въпроси:

Какви са най-добрите съвети за намиране на нов аромат?

Има буквално хиляди парфюми. Затова можете да се спрете на няколко бранда и да изпробвате повечето от техните парфюми. Дори и да не сте ги чували до този момент. Всички малки парфюмни компании имат уникална идентичност, имат свой собствен стил. Много бързо ще откриете компания, чийто парфюми харесвате. Shay & Blue имат специфичен богат и модерен стил. И мисля, че към нашите парфюми проявяват интерес хора, които са уморени от едни и същи аромати.

Кои аромати ще са актуални зимата?

Има нещо много вълшебно в зимата и есента. Студените дни, мъглата, която навява чувство на романтика. Това е едно поетично време в годината, в което можете да усетите миризмата на зима във въздуха, както и тази на пушек от изгорели дърва. Ако обичате ароматите това би било исинска наслада за вас. Тази зима прдпочитани ще са топлите аромати, които нежно ще ви обгръщат. Добър пример е розата, също беладоната и меките аромати с нотки на касис.

Има ли аромат, който би могъл да задоволи всички вкусове?

Blood Oranges на нашата компания Shay & Blue е особено привлекателен  както за мъжете, така и за жените. Той е невероятно свеж, но същевременно има дълбоко ухание на мускус и овъглени дървета.

Кои съставки хората трябва да търсят в аромат, ако искат той да бъде по-дълготраен?

Ако искате ароматът да е по-дълготраен, трябва да търсите компании, които влагат време и пари, за да изпозлват истински, натурални цветя, плодове и подправки. Много парфюми се създават от евтина синтетика, която не само че не върши работа, но и вреди. Ето защо трябва да се стремите да търсите парфюми, които съдържат висококачествени натурални съставки.

Какъв тип аромати са най-добри за подарък?

Много е трудно да се избере подходящ парфюм за подарък, защото предпочитанията са твърде индивидуални. Най-доброто, което може да направите, е да подарите ароматизирана свещ, за предпочитане е да е изработена изцяло от натурален восък – това гарантира нейното качество. След това, ако човекът хареса аромата на свещта, винаги може да отиде и да си купи парфюм със същото ухание.

Надяваме се, че сме отговорили на някои от въпросите ви. А сега е ваш ред да помислите какъв аромат ще предпочетете за зимата.

Напишете вашия коментар