Най-добрите парфюми с жасминов аромат за лятото

Цветен, меден, опияняващ .... това е ароматът на жасмин! Търсите си парфюм от цветната категория, който да ухае все по-добре и по-добре, колкото и да се потите? Когато температурите скочат, не се колебайте да изберете жасминовите парфюми, които се предлагат на пазара в разнообразие от нюанси и интензивност. Освен това ароматът на жасмин в топлите летни нощи е ненадминат и упойващ със своята красота. Имайте предвид, че екстрактът от истински жасминови цветчета е много по-дълготраен от синтетично пресъздадения аромат. 
Ето и селекция на някои от най-добрите жасминови аромати за лятото! 

Serge Lutens A La Nuit

Ако ви липсва щастието да се радват на аромата на истински жасминов храст, това е най-добрата алтернатива. Този парфюм от френската марка Serge Lutens представя жасмина в пълня му ароматен блясък – сякаш вдишвате от ароматното цвете,  поставено в пазвата ви.
Омайващ, романтичен, нощен, но с медни нотки и аромат на зелени стъбла, които намекват за деня, A La Nuit  е красив и много цветен. Запазете го за романтичните поводи и за моментите, които жадувате за неподправени преживявания. 

Jean Patou Joy

perfumes
Тази класика на класиките  е създадена като символ на лукса по време на Голямата депресия след  срива на Уолстрийт от 1929 г. Рекламиран като „екстракт от  10,000 жасминови цветчета, събран в една бутилка”, той заслужено използва мотото „най-скъпия парфюм в света”. Тук жасминът се свързва с роза, смесвайки свежест с чувственост, а пудреният  аромат е обвит от  уханието на току-що изгладена риза.
Разкошен, без да е тежък, Joy е създаден за тези, които искат да се чувстват обвити в красота и лукс.  

 

Acqua di Parma Gelsomino Nobile

Жасминът, използван за създаването на Gelsomino, се отглежда в цветните градини на Калабрия, където топлото слънце и лекия морски бриз подобряват неговия мек, зелен аромат. Acqua di Parma е създаден, за да да предизвиква радостно спокойствие. Цитрусовите нотки на италианска мандарина и гладкият чувствен мускусен фон, който придава трайност, превръщат този аромат в символ на ваканционните безгрижни, топли и спокойни дни. 

 

 

The Body Shop Indian Night Jasmine

Това е една достъпна опция, която е представена чрез широк спектър от продукти за тяло.  Indian Night Jasmine възпроизвежда влажния ароматен въздуха на дворцовите градини в Индия – сладко-опияняващ, но запазил росното усещане на нощния въздух. Една лека и деликатна по състав формула, която все пак успява да издържи достатъчно дълго през деня. Идеалният избор за момичетата, които искат тренировъчният им екип да ухае на жасмин.
 

 

Напишете вашия коментар