Наръчник какви парфюми да избирате през лятото

lyatni-uhania
Изобилието от летни аромати на парфюми е безкрайно. Флаконите им се отличават с флорални мотиви, екзотични, топли и изкрящи цветове, наподобяващи цветни диаманти. Направени са с цел допълнения към вашите аксесоари и тоалети.
Специално за летния сезон е хубаво да се подбират внимателно. Важното е да ухаят по един и същи начин през целия ден и нощ. За това помислете и тогава избирайте:
  1. На първо място разгледайте парфюмите и преценете кой аромат най-много ви характеризира като личност. Опитайте как мирише на вашето тяло. Пръснете по китките, дланите, врата, разтъркайте и изчакайте.
  2. Може да комбинирате различни леки нотки на сочна смокиня, сандалово дърво и златен кехлибар.
  3. Чувството за свежест дават самостоятелните цитрусови нотки: мандарина и грейпфрут.
  4. Ако искате да покажете романтичното си излъчване то мирисът на тъмен шоколад и ирис ще ви помогнат да завършите подобаващо вечерта. Няма да скучаете сами. Ще привличате и хипнотизирате.
  5. За отмора и релакс, разходки, почивки избирайте букети от аромати, които да са в унисон с природата. Самите летни аромати са вдъхновени от океана, морето, коктейлите, нежността на погалващия бриз и разгаряща любов под парещото слънце или на лунна светлина. С една дума живи и енергични благоухания. Такива  са парфюмите с: прохладни нотки на мастиково дърво, скъп мускус, комбинацията ябълка, круша и магнолия, червено френско грозде. За засилване на женствеността лавандулова и розова вода или роза и круша. А бергамота и пачулито ще оставят завинаги вашата особа в съзнанието на околните.
  6. Оставете захаросаните и силно сладките аромати за през зимата, защото от горещината те променят истинския си мирис и могат да са натрапчиви и силно задушаващи.
  7.  Жасминът е предпочитан за базово летно изкушение. Нежен, избистря сетивата и е с интензивен мирис. Любовен и примамлив. Препоръчителна комбинация с циклама и виолетка. 
  8. Изпровизирайте и със сърцевинни тропически нотки, за да си повдигнете настроението и да завладеете мъжките сърца. Лимон, лайм, мандарина, помело, червен портокал. Съчетайте ги с канела, черен пипер или джинджифил. Докосвайки се до Вас ще имат усещането за тропическа буря.
  9. Ванилията като базов аромат. Навява ту спомени, ту повежда към сладки мечти.
  10. Деликатна нежност разнася сладкия портокалов цвят с мед. Все едно танцувате на карибския пясък. 
  11. Не пренебрегвайте и флоралните нотки фрезия, цветове от лотос, роза. 
  12. За наистина по-траен мирис използвайте, ако е възможно, лосион и душ гел със същия аромат като избрания парфюм.
С помощта на вашия летен аромат пробудете чувствата си и ги демонстрирайте нежно, деликатно и топло
 

 

Напишете вашия коментар