Парти аромати за жени и мъже

Партитата са идеалната възможност да извадите най-забавните дрешки от гардероба си, да си сложите модерни бижута и да си направите специална прическа. Парфюмът ви също трябва да е на ниво, затова ви предлагаме няколко страхотни парти парфюма, съответно за жени и за мъже.

Парти аромати за жени

Сложила си новите си дрехи, косата ти е направена,  очите ти са гримирани перфектно и червилото ти блести. Какво липсва? Няколко капки парфюм... (ако не обичаш парфюм върху кожата си, пробвай да поставиш върху косата си).

Burberry Body

Идеален парти аксесоар, Body е едновременно приятен за повечето хора, без ароматът му да навлиза в личното им пространство. Свежата праскова във връхните нотки е последвана от кремообразни дървесни нотки. 

Cartier La Panthere  Legere

Гарденията придава блясък на този класен парфюм, чрез който ще се впишете без проблеми сред останалите празнуващи. 

Dsquared 2  Want

Мекият и закачлив аромат на ванилия и роза ще ви накара да се почувствате наистина добре, а свежият джинджифил е прекрасен финален щрих. Това превръща парфюма в най-добрият избор за младите парти жени.

Fendi Furiosa

Ароматът се отваря с ярки нотки на розов пипер, бергамоти цитрусови плодове, а след това се развива в една необичайна комбинация от бели цветя и задимени гори.

Tom Ford Velvet Orchid

Още по-лек от оригиналния Black Orchid от същия дизайнер, Velvet Orchid обединява цъфнали орхидеи с меден ром.

Парти аромати за мъже

Не може да очаквате  по време на щуро парти, на което се лее алкохол и се заформят страстни флиртове, мъжките парфюми да са от цветната категория.
В следващите редове ви предлагаме няколко изпитани мъжки аромата, които ухаят на увереност и са подходящи за забавните парти личности.

Dolce & Gabanna The One for Men

Подобно на тропически пунш, този парфюм ще придаде сладост на партито, но потушена от богати, дълбоки тютюневи нотки. Неустоимо!

Tom Ford Noir

Ако харесвате аромата на пачули, това е вашият парфюм. Виолетките във връхните нотки го правят по-чист и свеж от повечето мускусни аромати, придавайки усещане едновременно за миналите времена, но по напълно съвременен начин.

Viktor & Rolf Spicebomb

Съчетал пикантни тютюневи и сладки медени нотки, този парфюм е едновременно приятен и секси. Бъдете готови за флиртове!

YSL La Nuit del'Homme (i.e. Man's Night Out)

Сладко-пикантен, с привкус на  кардамон и сухо пудрено усещане, този аромат е много примамлив за жените. Освен това е подходящ за различни поводи и толкова мъжествен! 
Нека партито започне СЕГА!
Напишете вашия коментар