Ревю на серията аромати Lauder Sensuous

estee lauder-sensuous
Estee Lauder е водеща фирма в  американската парфюмерия вече повече от 60 години и е любима на  жените от всички социални слоеве заради вниманието си към детайла и заради факта, че благодарение на усилията на най-добрите парфюмеристи  в света, можете да получите най-доброто качество, съчетано с приемлива цена.
Гамата Sensuous, включваща до този момент 3 вариации, е насочена към самоуверената жена между 25 и 45 години, която не обича твърде наситените флорални аромати или  по-тежките ориенталски ухания. Серията е фокусирана върху дървесните нотки  като кедрово дърво, сандалово дърво и пачули, които, съчетани с топлината на  кехлибар и мед,  се превръщат в ласка за сетивата. Преценете кой Sensuous би ви паснал най-добре.

Sensuous eau de parfum

С появата си през лятото на 2008 г. този парфюм си поставя за цел  да измести от тоалетката на дамите класическите шипрови, флорални и ориенталски аромати и вместо тях  да наложи един нов галещ и секси аромат, който ще се хареса на жените.
Факт е, че тази смесица от пиперливо начало и мека млечна база е толкова гладка, колкото луксозна бяла поплинова риза или красива еластична кожа.
Ефектът може да се оприличи на "разтопени гори" и наистина мирише вкусно като течен мед. Парфюмът е много симпатичен и подхожда на всякакъв тип жени.

Sensuous Noir

Създаден през есента 2010, Sensuous Noir има за цел да осигури по-тъмен вариант на обгръщащото  ухание на Sensuous eau de parfum. Поради тази причина Estee Lauder се спират на листата от пачули, които дават  придават сладост, но и усещане за тъмен шоколад. Ценено за своя комплексен, богат аромат, който е като нюансиран като фин коняк, пачулито определя водещото настроение на Sensuous Noir.
Въпреки това парфюмът остава елегантен избор, без натрапчивостта или прекалената сладост като толкова много други аромати. За предпочитане е да се използва вечер, като имайте предвид, че е траен и наситен, така че бъдете внимателни с количеството, което поставяте върху кожата си.

Sensuous Nude

От август 2011 г. на пазара е и  третият вариант на оригиналната Sensuous тема – най- горещият от тях. Въвеждащите му нотки са пудрени и създават ореол от ухание около жената, която го носи. Това се дължи на включването на хелиотроп и нотки на кокосов орех. Върховата нотка е пиперлива и осигурява освежаваща тръпка, която разсейва сладникавите нотки.
Ако искате през деня аромат, който не е нито плодов, нито цветен и дава усещане за спокойствие и чистота, то  това е вашият парфюм!

 

Напишете вашия коментар