Магическото ухание на летните парфюми

parfiumite-na-lqtoto
Когато дойде лятото, човек започва да мечтае и отвсякъде да го ,,атакуват’’ аромати. Изникват му образите на пясъчни дюни, разпръснати като карамел и заобиколени плажове от прохладна вода. В далечината мирише на тропически цветя. Към тази въображаема или истинска атмосфера може и вие да допринесете още вдъхновение и красота с вашия перфектно избран аромат. Ще ви представим 6 парфюма, които включват цитрусови аромати и някои пикантни нотки, подходящи за дългите летни дни.

L’Artisan Passage d’Enfer

Най-типичният за лятото. Има намек на цветя, тамян и дървесни нотки. Създава чувство за чистота, изчистен стил и водна свежест. Подходящ както за слънчевия ден, така и за мистериозната нощ.

Annick Goutal Encens Flamboyant

Ароматът препраща към обаятелно пътуване към Ориена и неговите тайни. Устойчивият мирис на ела придава усещането за студена нощ в борова гора. Носи лекота и е чудесен антидот за твърде горещия ден. Успокояващ аромат.

Guerlain Jardins

Марката Guerlain са енигматични и незаменими. Създателят е Жан Пол Герлен. Именно той е добавил подробното име ,,Jardins’’, което буквално означава ,,история на бели цветя’’. То е взето от един изключителен пейзаж на градината в Париж – ,,Булонски лес’’, датираща от миналото на френските богати особи. В нея цъфтят различни сортове рози.  
Затова и замисълът на парфюма е да изразява разкошна розова градина, кралска пищност, но и слънчевата провинциалност. Букетът от луксозни флорални нотки (провансалска роза, портокалов цвят) се съчетава с хипнотичните жасмин, гардения, магнолия и нарцис. Ароматът е фокусиран да бъде дързък като за будоар. За това са добавени и листа от лимон, кедрово дърво, пачули, ветивер и мускус. Бутилката е идейна и романтична. Все едно е облечена в луксозно злато.Подходящ за чувствени и ярки жени. 

Donna Karan Gold

Съставът на аромата предлага многопластови усещания. Отначало дава чувството за студенина и сте като кралицата лед, но след като се развие уханието, се долавя пикантна топлина.
Концентрирани са нотки на пачули, акация, жасмин. Сърцевидни нотки са на красивата лилия, карамфил и кехлибар.
Ако искате да разгърнете постепенно своята съблазън, заложете на Donna Karan Gold. Бъдете едновременно хладна и свежа и еволюирайте в привлекателна, фатална дама.

Summer Blush by Expres

Лимитирана серия, която има за цел да излъчва женския нюх. Вдъхновен от световноизвестни марки. Базови нотки: сандалово дърво, малина, ванилия и мускус. Сладък полъх, който се разнася е от касиса, боровинките и четирилистната детелина. А деликатността се добавя от камбанките на нежната момината сълза.

Juicy Couture Perfume by Juicy Couture for Women

Открийте нов, свеж и подчертано фин мирис на диня, мандарина, розова маракуя, зелени листа и зюмбюл. Подходящ за жените, които знаят как да заявят себе си. Идеален е за романтични летни вечери.
Всеки от предложените парфюми ще допринесе за вашия чар и енергия. Ще завършвате вашите летни дни и вечери с усмивка и с прекрасно благоухание върху кожата си. 
Напишете вашия коментар