Гаранция

Всички стоки предлагани на PMParfumi.bg са нови, от утвърдени производители, официални вносители и дистрибутори. Всеки продукт предлаган от тази страница е с изрично указан гаранционен срок. За гаранционно обслужване, всеки клиент може да се обърне свободно към съответния сервиз, отбелязан на гаранционната карта. PMParfumi.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба. Всяка пратка изпратена до клиент има задължителна застраховка.


Клиента е длъжен да провери цялостта на пратката преди да я приеме и ако установи несъответствие или повреда да я откаже. Клиента има право да върне всеки един продукт, който е в търговски вид и е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и съпътстващите документи до 14-дневен срок от датата на получаването им, като куриера е за сметка на клиента.


При установяване цялостта на върнатия продукт сумата се превежда на клиента по банковата сметката от която е платил. При плащане с наложен платеж сумата се изплаща с паричен превод . Гаранционният срок започва да тече от момента на изпращането на пратката. Гаранция се изпълнява единствено ако са спазени условията, описани във гаранционната карта.