Парфюми за деца

парфюми за деца
Всички деца мечтаят да пораснат и да правят всичко онова, което родителите им правят. Едно от нещата, които родителите държат далеч от децата, са парфюмите. В продължение на много години парфюмът на мама се асоциира с чувството на сигурност и закрила. Не може и дума да става да се оставят в детските ръце флаконите с парфюми, съдържащи спирт и други концентрати, вредни за детския организъм. Но пък желанието на родителите да угодят на всяка детска прищявка е използвано от много парфюмерийни къщи, които допълват колекциите си с аромати за малките. Продукцията за деца е безопасна, с най-високо качество и подлежи на щателни проверки и тестове.
Съвременният свят на парфюмерията и козметиката представя прекрасно развлечение за малките палавници. Guerlain, Givenchy, Bvlgari и други пускат на пазара много варианти подходящи аромати за деца.

Bvlgari

Компанията предлага комплексен подход. Известната компания е разработила изкусително предложение от средства за баня и грижа за детската кожа с невероятен аромат и ефект. Серията ухае приятно, успокоява, не съдържа спирт и не дразни кожата. Козметиката е хипоалергична и има удивителен цвят. Комплектите Bvlgari за деца имат още една важна особеност – към тях има и подходяща играчка. Ароматът Bvlgari Petits et Maman е създаден още през 1997 г., но популярността му продължава да расте. В композицията му няма спирт или други вредни съставки. Базата на аромата е съставена от чай от лайка, а останалата част на композицията се състои от цитрусови плодове, слънчоглед, праскова, ирис, ванилия и роза.

Givenchy

Те също постоянно разширява колекцията си с асортимента детска парфюмерия. Детската линия на тази марка се казва Tartine et Chocolat  и се отличава с леки аромати и високо качество. Парфюмът Ptisenbon е предназначен за бебета на възраст от 6 месеца до 2 години. Едва ли бебетата се нуждаят от специален аромат, но композицията от мускус, нежни бели цветя и мента ще създадат приятна атмосфера и няма да им навредят. Gransenbon е създаден за малки принцеси, вълшебници и феи на възраст от 6 до 12 години. Ароматът е нежен, искрен, чист и радостен. В същата серия е представен и овлажняващ блясък за устни.

Yves Rocher  

Също произвеждат натурална, качествена и достъпна продукция за деца от растителни компоненти и етерични масла. Малките дами ще харесат аромата на ябълка, който ще ги пренесе в слънчева лятна градина. Pomme d`Ap или Pomme de Reinette – червена или зелена ябълка, са опаковани в оригинални флакони с клоунски нос отгоре. Ароматът на ябълки вдъхновява за нови детски подвизи, изпълва с енергия и пробужда апетита. Децата харесват този парфюм, който не съдържа спирт и други вредни компоненти.
Най-голям избор на детски парфюми дава прочутата компания Disney. Всички аромати имат различна тематика и приятно ухание. Момичетата могат да избират измежду парфюмите с имена на любимите си принцеси.
Hello Kitty е толкова обичан персонаж, че в магазините може да се намерят всякакви стоки с неговото изображение. Наскоро е пуснат парфюм за деца Koto Parfums Hello Kitty и за бебета Koto Parfums Hello Kitty Baby Perfume с аромат на ягоди, къпини, виолетки, мускус и дървесина.

Burberry

Компанията може да се похвали с възхитителните аромати за деца Baby Touch. Това е чиста и свежа композиция, която се пуска за деца и за възрастни, като детският аромат е без спирт. Най-ярко в парфюма се усещат нотите на ливадни цветя, равен, портокал, мента, ванилия, мляко и мъх. Флаконът е изработен изцяло в детски дизайн.

 

Напишете вашия коментар