Селекция от любими парфюми, носещи подписа на Елизабет Тейлър

Актрисата Елизабет Тейлър се нарежда сред най-известните лица в Холивуд по време на златните години на филмовата индустрията. Но тя е позната и заради своите парфюми. Представяме ви някои от най-прекрасните сред  тях.

Black Pearls Perfume for Women by Elizabeth Taylor

Точно като кариерата на Елизабет Тейлър, този парфюм може да се похвали с невероятна дълготрайност  - поставете го на разсъмване и може да очаквате ароматът да се задържи до късния следобед и вечерта. Връхните нотки носят драматичния мирис  на цветен букет и подправки, а с времето се задълбочават до гладко, богато кехлибарено-сандалово ухание. Уютен и зряло женствен, парфюмът е подходящ  за вечерите, които искате да прекарате сгушена на дивана до любимия си човек.

Gardenia Perfume for Women by Elizabeth Taylor 

Този прекрасен цветен аромат е характерен със своята привлекателност и емоционалност и много прилича на Лиз Тейлър от най-силните й години. Това е най-личният аромат на легендата, вдъхновен сякаш от градината на собствената й къща. Свежите зелени връхни нотки смекчават интензивната сърцевина, която ухание на бели цветя, а финалните акорди носят  мек мускусен аромат. Всичко това превръща този парфюм в чудесен избор за уикендите.

White Diamonds Perfume for Women by Elizabeth Taylor 

"Големите момичета се нуждаят големи диаманти"- казва Лиз Тейлър, а този аромат го доказва. Сложен и секси, White Diamonds красиво въплъщава духа на жената, чието име е символ на блясъка през 20-ти век. Ароматът е майсторско съчетание от екзотични съставки, включително италианско нероли, амазонска лилия, египетски тубероза, турска роза  и италиански ирис над чувствена база от пачули, кехлибар и сандалово дърво. В началото мек, този опияняващ аромат става все по-пикантен с течение на времето - едно класическо оръжие за съблазняване.

Passion Perfume for  Women by Elizabeth Taylor 

Ориенталско-цветно-ваниловият аромат на този парфюм е секси по един фин начин. Връхните нотки на жасмин се смесват с уханията на подправки и гора  над чувствени и сладки базови нотки. Ефектът е изискан аромат, който перфектно би допълнил една малка черна рокля и чифт обувки с убийствено високи токчета.

  

 

Diamonds and Emeralds Perfume by Elizabeth Taylor 

Въпреки скъпоценните камъни в името му, този аромат е лек и ефирен, подходящ за през деня. Със своето изобилие от пресни цветни нотки уханието извиква асоциации с тучна английска градина. Зелените растения и белите флорални мотиви израстват в буйни сърдечни нотки на тубероза, роза, магнолия и лилия, а ванилията, мускусът, пачулито и тонката придават чувствена топлота на основата.
 

 

Напишете вашия коментар