За Нас

Нашата мисия


Да бъдем първото име, за което се сещате, когато дойде време да си купувате нов парфюм.


Нашите цели


Да направим онлайн пазаруването бързо, лесно и удобно.


Да предлагаме продукти от най-високо качество на достъпни цени, които да бъдат една добра алтернатива на скъпите магазини.


Да осигурим отлично ниво на обслужване на клиентите.


Да направим нашия сайт приятен, интересен и полезен и да го снабдим с богата гама от продукти, които да ви накарат да ни посещавате отново и отново.


За компанията


PMParfumi.bg е онлайн магазин за парфюми и козметични продукти за грижа за тялото. Нашият успех се дължи на способността ни да предлагаме продукти с гарантирано качество на атрактивни цени и с най-високо ниво на обслужване. Базата ни с данни е пълна догоре с аромати, които могат да отговорят на вкуса и изискванията и на най-взискателните клиенти.


Ние искаме PMParfumi.bg да бъде нещо повече от онлайн магазин. Искаме да го превърнем в място, посветено на аромата и на неговата роля в живота ни. Място, на което всеки ще успее да намери по нещичко за себе си. Място, на което всеки парфюмен ентусиаст ще може да се запознае с особеностите на парфюма, да научи неговата история, да разкрие тънкостите при избора и използването му, да прочете най-новите статии и ревюта, да разбере последните новини от парфюмерийната индустрия и да стане част от всичко това, като изрази и своето мнение чрез формата ни за коментари.


Надяваме се, че сайтът ни ще ви бъде полезен. Чувствайте се свободни да се свързвате с нас по всяко време, да давате своите предложения и обратна връзка на email: pm_parfums@cybcom.net или на тел. +359 885 800 665. Нашите специалисти са готови във всеки един момент да отговорят на вашите запитвания и да ви помогнат да направите правилния избор.


И не забравяйте, че именно парфюмът е нашето най-силно тайно оръжие – точно той е невидимият моден аксесоар, който оповестява появата ни и продължава да напомня за нас дори когато вече сме си отишли!